Jun 18, 2012

Як застосовувати мед


Мед є унікальним натуральним їстівним речовиною, яка ніколи не псуватися. Археологи виявили мед в закритих гробницях фараонів, при цьому він був до цих пір абсолютно їстівний. Цей факт змусив учених провести дослідження, результати якого показали, що мед має властивості, властивими антибіотиків. Особливу природна речовина, що міститься в меді, здатне запобігати зростання бактерій. При попаданні в організм, мед діє таким чином, щоб позбавити його від шкідливих мікробів. Приміром, зупинити розлад шлунку можна, з'ївши ложку меду. Це не тільки заспокоїть ваш шлунок, але й призведе до усунення бактерій, що викликали розлад.

Однак не всі види меду мають рівні антибіотичними властивостями. Чим темніше мед, тим вище його здатність до дії в якості антибіотика. Тополиний і гречаний види цього продукту є особливо гарним вибором. Ще більше корисних властивостей має мед Манука. Виготовляється з нектару чайного дерева Манука, що росте в Австралії. Застосовується для лікування як внутрішніх, так і зовнішніх інфекцій. Населення Австралії часто використовує мед Манука в якості антибіотиків. Якщо ви захворіли або хочете запобігти розвитку захворювання, спробуйте цей мед. Столова ложка двічі на день швидко допоможе вам відчувати себе краще.

За останні кілька років, лікарі та вчені все частіше і частіше звертають нашу увагу на необхідність проведення профілактичних заходів по боротьбі з раком. Результати досліджень показують, що наявність вільних

радикалів в організмі, значно збільшує рівень ризику розвитку раку. Крім того, вільні радикали сприяють більш швидкого старіння організму і скорочують тривалість життя. Мед містить в собі рослинні флавоноїди, які перешкоджають дії вільних радикалів. Рослинні флавоноїди (біофлавоноїди), відомі також як антиоксиданти. До складу меду входять потужні антиоксиданти, які здатні стримувати вільні радикали від подальшого розповсюдження.

Останнім часом, багато людей вважають за краще приймати традиційні лікарські препарати, замість використання натуральних засобів, таких як мед, не має побічних ефектів і абсолютно безпечний для організму. Незважаючи на те, що мед не зможе самостійно усунути наслідки раку, він, безумовно, може сприяти запобіганню його розвитку. Введіть в свій щоденний харчовий раціон порцію меду для того, щоб зміцнити ваше здоров'я і продовжити життя.

No comments:

Post a Comment